Over mij


Ik geniet van het echte contact met mensen

“Ik luister“ 

“Ik zie je”

Ik ben met twee jongere broers opgegroeid in een ondernemersgezin op het platteland oftewel “buiten”. Ik ben getrouwd en wij hebben twee, inmiddels volwassen, kinderen. Naast mijn werk als coach, ben ik tot 2023 werkzaam geweest in ons transportbedrijf, onder andere als HR manager.
Sinds 2021 ben ik Schuldhulpmaatje.

Door de vele gesprekken en andere contacten met onze medewerkers en met mensen buiten ons bedrijf, ben ik geïnteresseerd geraakt in coaching. Ik ben opgeleid tot "Levenscoach" oftewel "Lifecoach" aangevuld met een opleiding systemisch opstellen. In 2024 heb ik de 3-jarige post HBO Registeropleiding “Professionele communicatie bij Phoenix Opleidingen afgerond en in hetzelfde jaar ben ik bij de Breathcompany opgeleid tot ademcoach. 

Waarmee kun je bijvoorbeeld bij mij terecht?

Je houdt veel rekening met de mening van anderen. Je vindt het moeilijk de juiste keuze te maken. Je doet ontzettend je best, maar het is eigenlijk nooit goed genoeg. Je voelt dat je “het anders wilt”, maar je weet niet hoe.
We zouden dan kunnen kijken waar je in vastloopt. Wat is er van invloed geweest op je ontwikkeling als mens, bijvoorbeeld hoe ziet je familie van herkomst er uit of was er vroeger bij je ouders een gemis en wat is de impact op jouw jeugd hiervan geweest? Wat is er tijdens je opgroeien gebeurd? Als je bijvoorbeeld vroeger bent gepest, kan dat invloed hebben op hoe je je soms voelt. Ben je misschien hooggevoelig? En wat is de plek die je inneemt in je relatie of samenleving? Met coaching krijg je weer grip op je leven.

Een goede ademhaling is goed voor lichaam en geest. Stress of bepaalde gebeurtenissen in je leven kunnen invloed hebben op je ademhaling, waardoor je klachten ontwikkelt zoals het hebben van weinig energie, slaapproblemen of het ervaren van een opgejaagd gevoel. Met ademwerk kun jij je weer vitaler gaan voelen.

Wil jij leren wat de koude èn adem jou kan brengen? Ik zwem wekelijks in natuurwater, ook in de winter. Denk aan de heilzame werking van de onderdompeling in (ijs)koud water en de verbinding als je samen of met meer mensen in het water gaat. Ik begeleid je op een professionele manier naar een goede ademhaling, zodat je dipervaring optimaal is.

Ik ben geregistreerd bij het CAT en val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.
Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie de website GAT geschillen.
Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.

 

Marja Boom


“Leef je leven zoals jij dat wilt – Wil je ontdekken wat dat voor jou oplevert? Ik loop graag met je mee.